Duşa Kabini Modera 2 Kişilik 140x140cm Ayna Camlı Mistjet LED Bluetooth

Değerlendirme yaz
3,500.00
ESAR Soru Sor
10 gün
Stokta
+




365 gün içinde iade
Bu üründe 5 yıl garanti
En Düşük Fiyat Garantisi


Ürün Faydaları:

Güçlü buhar jeneratörü kabini anında sıcak buharla doldurur.
Jakuzi ekstra rahatlama sağlar ve kapsamlı bir sağlıklı yaşam deneyimi yaşamanıza olanak tanır.
Bluetooth ve entegre LED aydınlatma gibi lüks ekstralar, dokunmatik kontrol paneli üzerinden kolaylıkla çalıştırılabiliyor.
Önceden birleştirilmiş profiller sayesinde bu modelin montajı çok kolay ve kitsiz olarak yapılabilmektedir.
Geri çekilebilir çift silindirli kapılar kolay kurulum ve optimum bakım sağlar.


Ürün Açıklaması:

Modera küvetli buhar kabini iki dünyanın en iyilerini birleştiriyor: mükemmel buharlama ve banyo. Karışık su bağlantısı sayesinde dolap kısa sürede sıcak buharla dolar ve hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Buhar banyosunun ardından su masajı ile banyoda tamamen rahatlayabilirsiniz. Bu zarif model, termostatik musluk, yağmur ve el duşu ve her türlü lüks ekstrayla donatılmıştır. Bu sayede ihtiyacınız olan her şeye sahip olursunuz.


Tasarım:

140x140 cm geniş alana sahip olan buhar odası, size ve partnerinize doyasıya eğlenebileceğiniz 2 kullanım alanı sunuyor. Sürgülü kapı, içeri girip çıkmayı kolaylaştırır ve aynı zamanda yerden tasarruf sağlar. Bu çeyrek yuvarlak tasarımda 6 mm kalınlığında şeffaf ve beyaz güvenlik camı bulunur. Gümüş toz kaplamalı çerçeve ile birlikte modern bir görünüm yaratılmıştır.
Lüks İlave Ücret
Bu buhar kabininde buhar fonksiyonu ve cilt ve kaslara hoş bir masaj sağlayan yer jetli küvet bulunmaktadır. Entegre LED aydınlatma sayesinde ışığın beden ve zihin üzerindeki olumlu etkisini yaşayabilirsiniz. En az 7 farklı renk arasından seçim yapın ve bunları mevcut ruh halinize uyacak şekilde özelleştirin.
Bluetooth, hamamdaki keyifli dinlenme anını tamamlıyor. Bununla birlikte, sigara içerken veya banyo yaparken kendi müziğinizi dinlemek için telefonunuzu kolayca bağlayabilirsiniz. Bu lüks ekstraları dokunmatik kontrol panelini kullanarak kolayca çalıştırabilirsiniz.


Kurulumu ve bakımı son derece kolay

Bu harika özelliklerin keyfini çıkarmak için fazla bir şey yapmanıza gerek yok. Tüm montaj malzemeleri buhar odasıyla birlikte verilmektedir. İhtiyacınız olan tek şey bir tornavida, su terazisi ve bir anahtar. Duş teknesi ve cama önceden yapıştırılan alüminyum profiller sayesinde dolap macunsuz olarak monte edilebilmektedir. Ayrıca çıkarılabilir ikiz tekerlekler, kurulum ve bakım sırasında ek kolaylık sağlar.

Yorum bulunamadı

Kredi kartı
3,500.00

Ödeme Seçenekleri
Taksit Sayısı
Taksit Tutarı
Toplam Tutar
Tek Çekim
3,500.00
3,500.00

Benzer ürünler

Kazancınız 61%
280.00 110.00
44 15KG (€250.00 başına 100 15KG)
Kazancınız 80%
149.00 29.99